AKCIÓK

Panellakás elektromos korszerűsítése egy nap alatt !!!

A kapcsolókat, konektorokat most ajándékba adjuk.

GYŐR 50 KM-ES KÖRZETÉBEN! AZ AKCIÓ VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES.

A munka tartalmazza a lakáselosztó cseréjét, érintésvédelem telepítését, kapcsolókat, dugaszoló aljzatokat, kábeleket, vezetékeket, minden szerelési anyagot, kiszállást, munkadíjat, 5 év garanciát az elvégzett munkára, igény szerint, tetszőleges helyre szerelünk fel további dugaszoló aljzatokat, a megrendelő által vásárolt lámpatesteket pedig kicseréljük illetve felszereljük. Az általunk forgalmazott szerelvények tartoznak a csomagba, egyedi igények esetén feláras lehet. A csomag nem tartalmazza a világító testeket, és nem vállalunk betonvágást!

Családi ház vezetékeinek áthúzása ajándék szerelvényekkel !!!

Az ajánlat tartalmazza a teljes vezetékcserét, új lakáselosztó beszerelését, érintésvédelem telepítését, a meglévő elektromos berendezések, világítótestek átvizsgálását, kapcsolók és konnektorok, valamint az ön által vásárolt lámpatestek cseréjét. Akciónk keretében most ajándékba adjuk a cseréhez szükséges összes konnektort és kapcsolót, az általunk forgalmazott típusokból. Amennyiben az ön által vásárolt kapcsolókat, konnektorokat szeretné felszereltetni, darabonként 1000.- forintot jóváírunk önnek a költségekből. Amennyiben felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

“AKCIÓK” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  • Minden kapcsolót, konnektort, lakáselosztót, kábeleket, szerelési anyagokat. Ahova kérik oda teszünk plusz konnektorokat. Benne van a munkadíj és a kiszállás is.

   Válasz
 1. Üdvözlöm!
  Milyen szereléssel készíti? A vezetékek és a dobozok be vannak vésve a falba? Ha plussz konnektorokat kapcsolókat lámpákat akarok az mennyibe változtatja az árat? Két szoba hallos lakás mennyi lenne?

  Válasz
  • Üdvőzlőm!
   Amennyiben lehetséges falba süllyesztett csövezéssel szerelünk, hacsak a megrendelő másképp nem kívánja. Általában a plusz szerelvények nem befolyásolják a szerelés árát, viszont az ingatlan megtekintése nélkül(nem kell kiszállást fizetni) nem szívesen mondanék árat, sem önt, sem magamat nem szeretném becsapni. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy a telefonszám megadásával kérjen visszahívást.

   Válasz

Szólj hozzá!

Hívás